Kaszanka z grilla

Wśród dań z grilla kaszanka należy do jednych z moich ulubionych. Jej przygotowanie jest nie tylko błyskawiczne, ale również bardzo proste. Co prawda na zdjęciach w ogóle nie wygląda apetycznie, ale nie zrażajcie się tym, bo jest naprawdę przepyszna!!! Polecam, nawet jeśli pogoda nie dopisuje, można ją przyrządzić także na grillu elektrycznym : )


Kaszanka z grilla

Składniki :

  • 600 g kaszanki
  • 2 średnie cebule
  • majeranek, pieprz najlepiej świeżo mielony

Kaszankę obieramy ze skórki i układamy na kawałku folii aluminiowej. Cebule kroimy w kostkę. Obkładamy nią kaszankę. Całość obficie posypujemy majerankiem i pieprzem. Zawijamy w folię aluminiową i grillujemy.

Smacznego : )

Grillowana kaszanka

1 komentarz

  1. 12 maja 2012 / 22:26

    kaszanka jak to kaszanka, nie może wyglądać zachęcająco:p ale wierze, że musiała być przepyszna

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Solve : *
26 − 5 =