Scrapbooking i spotkanie Przyjaciół Winiary

W piątek miałam okazję uczestniczyć w kolejnych warsztatach Winiary (niestety to już ostatni raz w tej edycji). Tym razem czekała na nas dodatkowa niespodzianka, dzięki której poszerzyliśmy nasze kreatywne zdolności ; )

Każdy miał okazję przygotować osobisty zeszyt na przepisy, metodą scrapbookingu, pod okiem fachowców z tej dziedziny.
Praca nad przepiśnikami była świetną zabawą i na pewno będzie on dla mnie wspaniałą pamiątką ; )


Przepiśnik
Nie obyło się oczywiście bez gotowania, tym razem bez naszego udziału, ale swoje kulinarne triki zdradzał nam niezastąpiony szef kuchni p. Jerzy Pasikowski. Na koniec, mieliśmy jak zawsze okazję, degustować wszystkie przygotowane przez niego potrawy ; )


deser
Żałuję, że ten rok tak szybko minął i obecna edycja Przyjaciół Winiary dobiegła już końca. Bardzo się cieszę, że miałam możliwość uczestniczyć w programie, udoskonalić swoją kuchnię (i nie tylko!), poznać wiele ciekawych produktów oraz nawiązać nowe znajomości. Dziękuję!

 

Komentarzy: 9

  1. Marta
    Autor
    20 marca 2013 / 0:58

    Dokładnie 😀

  2. 20 marca 2013 / 9:29

    bardzo fajna opcja z tymi warsztatami:)

  3. Marta
    Autor
    20 marca 2013 / 9:57

    To prawda 🙂

  4. 20 marca 2013 / 13:21

    Super, trochę szkoda, że już się nie tworzy takich zeszytów z przepisami, które można by przekazać dzieciom 🙂

  5. Marta
    Autor
    20 marca 2013 / 14:01

    Dokładnie,w końcu teraz się bloguje 😀

  6. 20 marca 2013 / 15:09

    zazdroszczę!!! fajny ten pomysł z zeszytem, zastanawiam się nad takowym, może kiedyś moja mała będzie chciała z niego skorzystać…?:)

  7. pigula
    21 marca 2013 / 0:27

    poprosze o przepis na to cudo!

    • Marta
      Autor
      21 marca 2013 / 0:33

      Muszę zapytać mistrza, bo ja creme brulee jeszcze nie przygotowywałam 🙂

Pozostaw odpowiedź Monika Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Solve : *
20 + 22 =