Hot dogi

hotdog


Składniki:

* Bułki tzw. paluchy serowe
* Parówki berlinki
* Ketchup
* Musztarda

Paluchy naciąć z jednej strony i wydrążyć miąższ ze środka. Parówki ugotować i ciepłe włożyć do przygotowanego pieczywa. Zapiekać w piekarniku ok 10 min, aby były ciepłe i chrupiące.
Podać z musztardą i keczupem.

Opcjonalnie możemy dodać też własne dodatki typu żółty ser i warzywa, jednak nam smakują najbardziej w swojej prostej formie.

Smacznego ; )

1 komentarz

  1. 22 sierpnia 2009 / 16:11

    aaaaaaaaaaaaaaaaa!wy najpierw gotujecie berlinki??? ja zawsze daje prosto z opakowania!:) wyglądają bardzo smacznie!

Skomentuj A. Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Solve : *
14 + 30 =