Pulled pork burger

Mam nadzieję, że pamiętacie jeszcze przepis na pulled pork, który niedawno dla Was przygotowałam? : ) Tym razem prezentuję Wam obłędnie pyszny sposób na jego wykorzystanie, czyli burgery z odrywaną wieprzowiną. Ilości składników musicie dopasować do własnych potrzeb i upodobań, podobnie jak kombinacje z przeróżnymi dodatkami. Nam najbardziej smakuje klasyczna, prosta wersja, prezentowana poniżej ; ) Polecam!!!


pulled pork burger

Składniki:

  • Bułki maślane
  • pulled pork
  • pikle
  • prażona cebula
  • ketchup, musztarda

Mięso i bułki podgrzać w piekarniku. Bułki przekroić na pół, jedną część posmarować musztardą, drugą połówkę ketchupem. Na dolnej części ułożyć mięso, dalej pokrojone w plastry pikle. Posypać prażoną cebulką, przykryć drugą połówką bułki. Podawać od razu.

Smacznego : )

Komentarzy: 21

  1. 8 października 2015 / 12:06

    Dosownie dostałam ślinotoku…

    • Marta
      Autor
      8 października 2015 / 19:56

      🙂

    • Marta
      Autor
      8 października 2015 / 19:56

      Dziękuję i polecam wypróbować 🙂

  2. 8 października 2015 / 23:07

    kanapka idealna na wielkiego głoda 🙂

    • Marta
      Autor
      9 października 2015 / 19:00

      Zdecydowanie 😀

  3. Kora
    9 października 2015 / 0:30

    Pyszności 🙂

    • Marta
      Autor
      9 października 2015 / 19:00

      Dziękuję 🙂

  4. 9 października 2015 / 21:44

    To musi być obłędne!

    • Marta
      Autor
      10 października 2015 / 0:16

      Jeden z naszych ostatnich hitów 🙂

  5. 10 października 2015 / 23:26

    Wygląda obłędnie! Chętnie bym takiego przekąsiła!

    • Marta
      Autor
      11 października 2015 / 21:16

      Były pyszne, polecam wypróbować 🙂

  6. Milena
    10 października 2015 / 23:36

    P R Z E P Y S Z N Y !

    • Marta
      Autor
      11 października 2015 / 21:15

      Dziękuję, miło mi, że smakował 🙂

  7. 14 października 2015 / 16:00

    Ale ładny ten Twój blog. Aż dziwo, że nie trafiłam na Ciebie wcześniej. Przepis też wyjątkowy, jak większość 🙂 Będę śledzić !

    • Marta
      Autor
      15 października 2015 / 1:16

      Bardzo mi miło, dziękuję 🙂

  8. Marlena
    16 października 2015 / 9:36

    Zrobiłam pulled pork z Pani przepisu i przyznaję, że to najlepsze mięso jakie jadłam! sporo nam zostało na drugi dzień i w wersji hambirgerowej smakowalo chyba jeszcze smaczniej, dodałam też pomidora i sos barbecue – pyszka 🙂

    • Marta
      Autor
      19 października 2015 / 0:01

      Bardzo mi miło, dziękuję 🙂

  9. 27 stycznia 2016 / 19:01

    This sounds lovely. Going to give this a go. thanks for sharing this recipe.

    Simon

  10. Majka
    3 czerwca 2018 / 22:09

    Dopiero spróbowałam szarpanej wieprzowiny, w tym połączeniu jest wprost genialna ❤️

    • Marta
      Autor
      6 czerwca 2018 / 0:34

      My również uwielbiamy 🙂 Cieszę się, że posmakowało 🙂

Skomentuj Marta Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Solve : *
14 − 12 =